main logo
500

România: Pelerinajul Sfintei Parascheva a blocat traficul

Traficul în centrul municipiului Iași, România, s-a transformat joi într-un adevărat coșmar pentru localnici când zecile de autocare cu pelerini din orașul Voluntari au ajuns la sărbătoarea Sfintei Parascheva.

România: Pelerinajul Sfintei Parascheva a blocat traficul

Imaginile filmate de un localnic arată zeci de autocare blocate pe Splaiul Bahluiului, aproape de centrul orașului, transmite Ştiri.md cu referire la g4media.ro.

În plus, porţiunea de drum din Podu Roş către Podul de Piatră a fost închisă, aici fiind parcate autocarele, şi prin urmare în zonă s-a creat haos în trafic, scrie Ziarul de Iași.

Timpul de aşteptare a crescut foarte mult ajungând ca un kilometru să fie parcurs şi în 15 minute. Cele mai aglomerate zone sunt splai Bahlui din Tudor Vladimirescu până în apropiere de Facultatea de Construcţii, Podu Roş-Nicolina, pe ambele sensuri de mers.

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a pus la dispoziția a peste 7.000 de localnici 110 autocare.

Este pentru al 14-lea an consecutiv când Pandele trimite, pe bani publici, mii de oameni la Iași la moaștele Sfintei Parascheva. Anul trecut, costul pelerinajului organizat de primarul din Voluntari s-a ridicat la 550.000 de lei fără TVA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării