main logo
1498

România: Noi detalii în cazul fetiței vândute de tată pe o ladă de bere

12 ani de închisoare este condamnarea primită de un bărbat din Covasna care și-a vândut propria fiică de 14 ani pentru o ladă de bere și câteva zeci de lei.

România: Noi detalii în cazul fetiței vândute de tată pe o ladă de bere

Fata a ajuns pe mâna a doi indivizi care au violat-o și au bătut-o. Și ei sunt condamnați în același dosar, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Fata care acum are 19 ani a fost vândută prima oară în 2018. Bărbatul care a cumpărat-o pentru câteva sticle de alcool a ținut-o în casa lui aproape 3 ani, timp în care a violat-o de nenumărate ori. Copila era amenințată cu cuțitul când încerca să se opună. Adolescenta a fugit de la el, dar n-a știut unde să se ducă și s-a întors acasă.

Tatăl a înapoiat-o, însă, abuzatorului.

În 2021 însă fata a fost vândută altui bărbat. Și acesta și-a bătut joc de ea timp de 5 luni. Adolescenta a anunțat poliția, dar cei care trebuiau să se ocupe de caz ar fi tergiversat ancheta. Acum sunt cercetați și ei, pentru favorizarea infractorilor.

Chinul fetei a luat sfârșit acum 2 ani, când s-a mutat într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului. Primește consiliere și acum.

Judecătorii de la Tribunalul Covasna l-au condamnat pe tatăl ei la 12 ani închisoare, iar pe cei doi violatori la câte 9 ani și 3 luni de detenție. Inculpații trebuie să-i plătească victimei 50 de mii de euro daune morale. Sentința nu este definitivă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării