337
0
România, lovită de fenomene extreme: Ploi și temperaturi scăzute
337
0

Meteorologii nu au vești bune pentru acest weekend. Temperaturile vor scădea foarte mult și ploile care vor cuprinde treptat toată țara vor strica și distracția turiștilor de pe litoral.

Meteorologii anunță pentru ziua de sâmbătă un sistem frontal va traversa aproape tot teritoriul țării, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro.

„Sâmbătă după-amiază, sâmbătă noapte în regiunile vestice, iar duminică, în toată țara, care vor determina din nou averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, chiar și căderi de grindină.

Toate acestea vor veni din nou cu o răcire, temperaturile maxime vor fi mai scăzute decât în mod normal pentru această perioadă, chiar și în sudul și în estul țării unde ne-am obișnuit ca scăderea să nu fie semnificativă.

Vremea se va strica și în zona litoralului în acest weekend. Va fi destul de rece, undeva la 23-24 de grade Celsius, duminică, în condițiile în care ne așteptăm la averse de ploaie, posibil chiar și cantități mai mari de apă", a precizat Alina Șerban.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter