main logo
427

România: Încă un suspect reținut în cazul agresării femeii jandarm

Încă doi suspecţi au fost reţinuţi, joi, în cazul agresării femeii jandarm în Piaţa Victoriei și a furtului pistolului de la Jandarmerie.

România: Încă un suspect reținut în cazul agresării femeii jandarm

Procurorii au efectuat două percheziţii domiciliare în dosarul în care sunt vizate fapte de ultraj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Cei doi suspecţi reţinuţi sunt S.T. şi C.M.G. Primul dintre aceştia este suspectat că, pe 10 august, în timpul protestelor din Piaţa Victoriei, a fost una din persoanele care au agresat-o pe Ştefania, femeia jandarm. „Prin acţiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestaţia de protest”, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Al doilea bărbat, C.M.G., este suspectat că, sâmbătă, a doua zi după protest, a mers împreună cu bărbatul acuzat de furtul pistolului de la Jandarmerie şi a executat un foc de armă pe un teren situat în apropierea localităţii Petrăchioaia, județul Ilfov.

Cei doi vor fi prezentați tot joi judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării