main logo
7042

România: Explozia catastrofală din Crevedia s-a văzut din București

A doua explozie din Crevedia, România, cea mai puternică din lanțul de trei deflagrații, s-a văzut din București. Momentul în care a sărit în aer stația GPL a fost surprins din cartierul Militari, de la aproape 30 de kilometri depărtare.

România: Explozia catastrofală din Crevedia s-a văzut din București

În urma exploziei două persoane au murit, iar  58 de persoane au fost rănite. Este vorba despre doi soți. Bărbatul a făcut infarct sâmbătă seară, când și-a văzut soția cu arsuri. Iar femeia s-a stins duminică, la spital, având arsuri pe mai bine de 95% din corp, transmite Știri.md cu referire la ȘtirileProTV.ro.

Patru victime care au suferit arsuri grave au fost deja trimise în străinătate ca să primească îngrijiri adecvate. Este cea mai mare tragedie care a lovit România în ultimii ani.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, afirmă că, din datele existente, în urma exploziilor şi incendiului de la o staţie GPL din Crevedia au ars opt case, iar alte 11 sunt afectate.

El anunţă că tuturor familiilor evacuate li se vor pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă şi că a discutat cu premierul României despre modalităţi de a-i ajuta pe aceşti oameni.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării