main logo
863

România: Două femei s-au bătut cu sălbăticie pentru un loc de parcare

Imagini şocante pe o stradă din judeţul Suceava. Două femei de 37 şi 39 de ani au fost filmate în timp ce se băteau cu sălbăticie pentru un loc de parcare, chiar sub ochii elevilor de la o şcoală din apropiere.

România: Două femei s-au bătut cu sălbăticie pentru un loc de parcare

Culmea, cele două îşi aşteptau copiii să iasă de la ore. Scenele au fost surprinse, cu telefonul mobil de un bărbat şi, la scurt timp, au devenit virale pe internet, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în apropierea şcolii din localitatea Iaslovăţ. Cele două femei au mers cu maşina să-şi aştepte copiii. Una dintre ele era parcată lângă gard, iar cealaltă s-a oprit în paralalel cu ea şi i-a blocat trecerea.

A început un schimb de replici, iar la scurt timp cele două mămici au început să se bată fără să le pese că elevii, unii dintre ei colegi ai copiilor celor două, tocmai ies de la şcoală din apropiere. În imagini se vede cum cele se lovesc cu sălbăticie chiar sub ochii trecătorilor.

Două persoane intervin şi le depart apoi pe femei. Primarul comunei susţine că între cele două femei există însă un conflict mai vechi, tot din cauza felului în care se comportă în trafic.

Acum poliţişti au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violențe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării