14 ianuarie, 06:49
319
0

România, acoperită cu zăpadă: Se deschide tot domeniul schiabil

14 ianuarie, 06:49
319
0

Ninsorile si temperaturile scăzute din ultimele zile sunt numai bune pentru pârtiile de schi din România, mai ales pentru cele din județul Brașov.

România, acoperită cu zăpadă: Se deschide tot domeniul schiabil

Până sâmbătă ar putea fi deschis tot domeniul schiabil din Predeal. Şi în Poiana Brașov vor porni la capacitate maximă tunurile de zăpadă, pentru a oferi pasionaţilor sporturilor de iarnă cât mai mulţi kilometri de pârtii, transmite Știri.md cu referire la TvrMoldova.md.

Până acum, la Predeal s-au bucurat mai mult de zăpadă cei cu săniile. Schiorii au avut la dispoziție doar câteva sute de metri la Clăbucet, unde a fost zăpadă artificiala. Acum, ei pot schia pe toata lungimea pârtiei, care are de 2 kilometri. şi veștile bune nu se opresc aici.

Deocamdată, însă, schiorii nu sunt prea mulțumiți.

În Poiana Brașov se schiază mai mult in partea superioara a muntelui Postăvaru. Unii turiști încearcă coborârea până la baza pârtiilor, chiar dacă zăpada nu e suficientă. Atât începătorii, cât şi cei mai experimentați așteaptă deschiderea tuturor pârtiilor. Domnul Ilie are 83 de ani şi schiază de o viață.

Pe lângă pârtiile din zona superioara a muntelui Postăvaru, s-a deschis şi pârtia Stadion, pentru începători.

Prognozele sunt îmbucurătoare pentru iubitorii sporturilor de iarna. Va ninge şi temperaturile vor fi scăzute, propice pentru zăpada artificiala. De altfel, în ultimele sezoane s-a schiat mai mult în astfel de condiții, zăpada naturală a fost puţină pe cei 24 de km de pârtii din Poiana Brașov.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter