main logo
879

Româncă, omorâtă din gelozie de soţul ei care s-a sinucis ulterior

O femeie de 39 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, judeţul Suceava, a fost omorâtă, vineri, din primele informaţii reieşind că autorul crimei este soţul ei. Cei doi s-au certat din cauza geloziei, iar după ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a sinucis, transmis corespondentul MEDIAFAX.

Româncă, omorâtă din gelozie de soţul ei care s-a sinucis ulterior

O anchetă a fost declanşată vineri, de poliţiştii criminalişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în comuna Mănăstirea Humorului, după ce un bărbat de 45 de ani şi-ar fi lovit soţia în zona capului până a omorât-o şi apoi s-a sinucis, relatează Ştiri.md cu referire la mediafax.ro

“Este vorba despre un bărbat care şi-a omorât soţia şi apoi s-a sinucis. Ancheta în acest caz este efectuată de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Din primele informaţii a reieşit că cei doi s-au certat, vineri, din cauza geloziei, în condiţiile în care femeia a fost plecată mult timp la muncă peste hotare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării