main logo
1024

Româncă din Londra, obligată să facă duș goală în curte

Caz tulburător relatat de tabloidele britanice despre soarta unei românce tratată ca o sclavă în Londra de tatăl vitreg.

Româncă din Londra, obligată să facă duș goală în curte

Femeia era forțată să se spele goală în grădină și trăia practic într-o magazie de lângă casa în care locuia tatăl ei vitreg, relatează The Evening Standard.

În urma unei gafe, autoritățile din Londra au aranjat să fie trimisă în România în grija tatălui care o abuza. Victima a fost lăsată de autorități la mila abuzatorului ei, scrie sursa citată, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Cazul femeii care era înfometată și tratată ca o sclavă a fost descoperit în 2016 după un raid într-o casă din estul Londrei.

Trăia în condiții groaznice într-o grădină. Tatăl ei vitreg și alți doi tineri români au fost reținuți sub suspiciunea de abuz. În mod misterios autoritățile britanice au renunțat la acuzații și au aranjat ca cetățenii români să se întoarcă în țară.

Serviciile sociale din România susțin, potrivit Daily Mail, că cei doi nu sunt de găsit din aprilie 2017.

Situația este investigată în urma unei informații venite chiar din cadrul serviciilor sociale britanice. Autoritățile ar fi încălcat regulile lăsând să plece din țară o victimă a sclaviei chiar în compania celui suspectat de abuz.

Potrivit tabloidelor britanice autoritățile londoneze ar fi glumit pe seama cazului, spunând că plecarea celor doi de pe aeroportul Luton arată că ”Brexitul funcționează”.

Când a fost descoperită tânăra, traficată de tatăl vitreg, mirosea a excremente, dormea în grădină pe o saltea și era înfometată. Vecinii au povestit că era obligată să facă dușuri goală în curte.

Poliția și Primăria sunt acuzate de incompetență și luarea unor măsuri greșite în acest caz.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării