main logo
747

Român din Germania, acuzat că și-a ucis șefa și a înscenat o sinucidere

Un român de 23 de ani este judecat în Germania pentru crimă. Sava J. este acuzat că și-a ucis șefa, o femeie în vârstă de 51 de ani, pentru că nu a vrut să-i mărească salariul.

Român din Germania, acuzat că și-a ucis șefa și a înscenat o sinucidereFoto: bild.de

Românul a ajuns în Germania în urmă cu 3 ani și s-a angajat la o fermă, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

De la începutul lui 2018, Sava a început să lucreze pentru Bianca H. și era plătit cu 250 – 300 de euro pe săptămână.

După o perioadă, românul a început să se plângă că este plătit cu prea puțini bani și i-a cerut angajatoarei o mărire de salariu. 

Femeia a refuzat de fiecare dată și din acest motiv s-au certat de mai multe ori. La ultima ceartă, românul a fost concediat, relatează Bild.de.

Imediat ce a primit vestea, Sava a strangulat-o pe Bianca H. şi apoi i-a legat cadavrul de o balustradă, ca să pară că aceasta s-a sinucis.  

După crimă, Sava a continuat să muncească, pentru a nu trezi suspiciuni. Însă, după câteva zile, a părăsit firma și Germania și și-a găsit un loc de muncă în Austria.

Deși moartea Biancăi părea sinucidere la prima vedere, criminaliștii au stabilit în baza probelor că femeia a fost omorâtă. 

După patru luni de investigații a fost identificat și suspectul - românul Sava J. Când a fost audiat prima dată de autorități, tânărul și-a recunoscut crima și a povestit pas cu pas cu s-a întâmplat totul.

Procesul în care va fi judecat pentru crimă începe în luna august.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării