main logo
707

Roma, acoperită de grindină. Martor: Zici că s-a topit un gheţar

O furtună puternică a provocat inundaţii şi căderi de grindină, la Roma. În jumătate de oră de ploaie, apa a inundat şase staţii de metrou, numeroase şosele şi o secţie de poliţie.

Roma, acoperită de grindină. Martor: Zici că s-a topit un gheţar

Iar în zece minute a căzut atât de multă grindină că aveai impresia că a nins. „Cineva să-i ajute, altfel vor muri. Dacă nu plecăm, murim şi noi”.

Furtuna care s-a abătut după lăsarea serii asupra capitalei italiene a adus vânt puternic, ploaie şi grindină. Gheaţa s-a depus pe şosele în strat gros şi a blocat traficul. De sus, stratul alb îţi dădea impresia că a venit iarna, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

„Ploaia a durat jumătate de oră şi zece minute a căzut grindină. Zici că e ninsoare, zici că s-a topit un gheţar”, spune o româncă stabilită în Roma

Potrivit presei italiene, ploaia a inundat şase stații de metrou care au fost închise. În cartierele din estul Romei, apa a ajuns la jumătate de metru sau chiar un metru. Şoferii surprinși pe şosea de şuvoaie s-au refugiat pe acoperişul maşinilor până la sosirea pompierilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării