main logo
659

Robert De Niro, despre Trump: Abia aștept să-l văd în spatele gratiilor

Actorul Robert de Niro, prezent la lansarea ultimului său film The Irishman, la festivalul de la Londra, a declarat că abia așteaptă să-l vadă pe președintele Donald Trump după gratii, ca urmare a punerii sale sub acuzare de către Congres.

Robert De Niro, despre Trump: Abia aștept să-l văd în spatele gratiilorFoto: express.co.uk

Cunoscut critic al liderului de la Casa Albă, de Niro a mai spus că atât Trump, cât și republicanii trebuie să știe că nu pot scăpa fără să dea socoteală pentru acțiunile lor, transmite Știri.md cu referire la Hotnews.ro.

Într-o declarație pentru The Guardian, actorul a reluat criticile la adresa lui Trump pe care îl consideră un ”președinte gangster”.

Robert de Niro a făcut aceste declarații înaintea lansării ultimului său film, The Irishman, regizat de Martin Scorsese, în care interpretează rolul unui asasin mafiot, Frank Sheeran, presupus autor al asasinării celebrului lider sindical Jimmy Hoffa, în 1975.

De Niro a declarat: “Avem o problemă reală, urgentă. Avem un președinte gangster care crede că poate face tot ce vrea...dacă scapă fără să dea socoteală pentru asta atunci cu toții avem o problemă”.

Actorul i-a acuzat pe republicanii din jurul președintelui Donald Trump, care îl apără, că au o atitudine revoltătoare, iar opinia publică ar trebui să facă ceva.

Întrebat dacă consideră că Trump va fi închis ca urmare a procedurii de punere sub acuzare din Congres, de Niro a replicat: “Oh, abia aștept să îl văd după gratii. Nu îi doresc moartea, dar vreau să meargă la închisoare”.

”Avem un președinte ciudat (...) care se crede un gangster, și care nici măcar nu este un gangster bun. Gangsterii au onoare, dai mâna cu ei și își respectă cuvântul dat. Nu e cazul cu tipul ăsta (Trump-n.red)”, mai crede de Niro.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării