main logo
1048

Risc de securitate. Ducesa, nevoită să plece după şase minute de la eveniment

Riscuri de securitate la un eveniment la care participa Meghan Markle. Ducesa, nevoită să plece dintr-o piață din Suva, capitala insulei Fiji, după doar 6 minute.

Ducesa, nevoită să plece după şase minute de la un eveniment

Potrivit programului oficial, ducesa de Sussex trebuia să petreacă acolo în jur de 20 de minute, însă echipa de securitate a decis că aceasta nu poate rămâne acolo din cauza unor probleme legate de controlul mulțimii adunate să o vadă pe soția prințului Harry, scrie Daily Mail, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Meghan Markle se afla în respectiva piață pentru a discuta cu mai multe femei implicate într-o inițiativă a Organizației Națiunilor Unite „Piețe pentru schimbare”.

Potrivit unui consilier regal, decizia a fost legată de „riscurile de securitate” la care Meghan Markle a fost expusă, din cauza mulțimii numeroase care a venit să o vadă. Mai mult de atât, locul devenise „sufocant și foarte aglomerat”.

Oamenii au fost dezamăgiți că n-au întâlnit-o pe Meghan Markle.

„Era prea cald, prea multă umiditate și foarte aglomerat. A fost o mulțime mai numeroasă decât ne așteptam. S-a întâlnit cu toată lumea cu care trebuia să se întâlnească, erau mult prea mulți oameni care așteptau să o vadă. Din cauza unor probleme privind restricționarea mulțimii, a fost escortată spre mașină”, a precizat consilierul regal.

Fotografii au surprins momentul când şefa echipei de securitate îşi dă seama că ceva este în neregulă şi o conduce pe ducesă prin mulţimea de oameni.

Meghan și prințul Harry sunt într-un turneu de 16 zile în Pacific. În a 9-a zi, ducesa de Sussex a purtat rochie roz de mătase cu un imprimeu cu flori.

Meghan este însărcinată în luna a patra. Ea şi-a redus numărul apariţiilor publice, în ultima perioadă, din pricina oboselii.

Meghan şi Harry au vizitat şi universitatea din oraş, prilej cu care ducesa a ţinut şi primul ei discurs din acest turneu. Meghan a vorbit despre importanţa educaţiei, în special pentru viitorul tinerelor fete.

Meghan, ducesă de Sussex: „Toţi ar trebui să primească şansa la educaţia pe care şi-o doresc şi, mai ales, educaţia la care au dreptul. Iar acesta este un lucru fundamental pentru femeile şi fetele din ţările în curs de dezvoltare. Sunt conştientă de greutăţile pe care le întâmpină mulţi tineri care îşi doresc să beneficieze de educaţie la un asemenea nivel. Şi mie mi-a fost greu. Am reuşit să merg la facultate doar cu ajutorul burselor, al programelor de ajutor financiar pentru studii şi a banilor pe care îi primeam de la slujba mea din campus.”

Harry şi Meghan au ajuns în Fiji după câteva zile pline în Australia. Programul iniţial al cuplului era unul extenuant: Harry şi Meghan aveau programate 70 de apariţii publice în 16 zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării