main logo
741

Resturile a 240 de oameni ucişi şi dizolvaţi în acid, descoperite

Descoperire macabră în Mexic: poliţia a găsit resturile a 240 de oameni care au fost ucişi şi dizolvaţi în acid înainte de a fi aruncaţi în gropi comune.

Resturile a 240 de oameni ucişi şi dizolvaţi în acid, descoperiteResturile a 240 de oameni ucişi şi dizolvaţi în acid, descoperite

Autorul crimelor, Meza Lopez, a lucrat pentru cartelul drogurilor de la Sinaloa şi este arestat din 2009, scrie prime.md.

Potrivit autorităţilor mexicane, bărbatul e suspectat de uciderea a 650 de oameni la ordinul traficanţilor de droguri. Victimele erau membri ai grupărilor rivale. Cadavrele erau puse în butoaie cu acid, apoi resturile erau îngropate pe terenurile unor ferme din provincia Tijuana, care aparţineau interlopilor. Asasinul, care era cunoscut ca Fabricantul de Supă din cauza metodei folosite, a recunoscut 300 de crime.

Medicii legişti au recuperat până acum peste 170 de kilograme de oase, însă operaţiunea continuă. Cartelul de la Sinaloa e implicat în operaţiuni de trafic internaţional de droguri şi spălare de bani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării