main logo
513

Restaurantul care droghează homarii cu marijuana înainte de îi prepara. Motivul

Un restaurant din Maine, Stale Unite, sedează homarii cu marijuana înainte de a îi prepara.

Restaurantul care droghează homarii cu marijuana înainte de îi prepara

Charlottes Legendary Lobster Pound a declarat ca acest proces face ca omorâtul crustaceei să fie mai uman, deoarece ameliorează durerile în momentul în care sunt bagați în apă clocotită.

Clienții restaurantului pot alege dacă doresc ca homarul să fie sedat cu cannabis sau nu, transmite Știri.md cu referire Antena3.ro.

Conform localului, carnea capătă de asemenea un gust mai bun, deoarece homarul este mai relaxat și nu există niciun risc ca substanța din carne să drogheze clientul.

„Dacă luăm o viață,  avem responsabilitatea să o facem cât mai uman posibil", a declarat proprietarul localului pentru ziarul local Mount Desert Islander. 

„Diferența care se simte în calitatea cărnii este senzațională".

Consumul de marijuana este legal în Maine și proprietarul restaurantului are permis de creștere a plantei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării