main logo
731

Regina le-a dăruit Ducilor de Sussex casă în Palatul Buckingham

Regina Marii Britanii a vrut ca nepotul ei, Prințul Harry, și soția lui, Meghan Markle, să aibă o casă și în interiorul Palatului Buckingham.

Regina le-a dăruit Ducilor de Sussex casă în Palatul Buckingham

Astfel, suverana a decis că Ducii de Sussex și fiul lor nou-născut, Archie, să aibă propriul loc atunci când vor vrea să rămână în Londra, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

După ce au plecat din Palatul Kensington și s-au mutat în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la începutul lunii aprilie, pentru a aștepta venirea pe lume a primului lor copil, Meghan Markle și Prințul Harry și-au înființat propriul birou la Palatul Buckingham. 

În prezent, potrivit Daily Mail, Ducilor de Sussex li s-a oferit și o suită în faimoasa clădire. O sursă a declarat pentru tabloidul britanic că acest lucru face parte dintr-o procedură standard dedicată membrilor Familiei Regale care locuiesc înafara Londrei. 

Windsor se află la mai puțin de 48 de km de Londra, dar traseul este adesea afectat de trafic și un loc stabil la Londra va face viața mult mai ușoară cuplului atunci când acesta efectuează angajamente în Capitala Regatului Unit. 

Prințul Andrew, care locuiește în Windsor, și prințul Edward, a cărui locuință este în Bagshot Heath din Surrey and Berkshire, au apartamente la Palat din același motiv, pentru a avea un loc stabil la Londra. 

Meghan Markle a născut, pe 6 mai, un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Copilul nu va avea titlu de Alteţă Regală sau prinţ. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării