main logo
805

Record: 7.000 de persoane s-au dat cu ruj pe buze concomitent

Un nou record de frumuseţe în Cartea Guinness! Aproape şapte mii de persoane s-au dat cu ruj pe buze concomitent, în cadrul unui eveniment de amploare organizat în Manila, Filipine.

Record: 7.000 de persoane s-au dat cu ruj pe buze concomitent

Evenimentul a fost organizat de compania de produse cosmetice Vice, în cadrul festivalului muzical Ganda for All. În total, 6.900 de persoane şi-au aplicat concomitent ruj pe buze. În acest fel, a fost doborât recordul anterior, care număra 5.840 de oameni, şi a fost stabilit în anul 2016 de compania Mary Kay, relatează Știri.md cu referire la canal3.md.

Oamenii au fost distraţi de 20 de artişti filipinezi de top. Festivalul muzical, organizat pentru a culmina cu tentativa de a stabili acest record, a fost cu intrare gratuită. Singura condiţie pentru a trece pe stadion era deţinerea unui ruj Vice.

Participanţii au venit cu buzele nevopsite şi au fost rugaţi să opteze pentru culori de nuanţe întunecate, astfel încât cei 172 de administratori să identifice mai uşor buzele vopsite.

Rujul trebuia să fie păstrat pe buze încă 60 de secunde, pentru a se reuşi numărarea. Nu doar femeile au fost prezente la eveniment. Pentru a susţine scopul acestuia şi promovarea ideii că "frumuseţea este pentru toţi", la acţiune au participat unii bărbaţi şi copii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării