main logo
372

Real Madrid a invitat copiii salvaţi din Thailanda să asiste la un meci

Invitaţii pe bandă rulantă pentru copiii salvaţi din peştera din Thailanda în care au fost captivi peste două săptămâni.

Real Madrid a invitat copiii salvaţi din Thailanda să asiste la un meci

Conducerea clubului Real Madrid i-a invitat pe aceştia să asiste la un meci pe Santiago Bernabeu, transmite Știri.md cu referire la publika.md.
Clubul spaniol intenţionează să facă acest lucru în momentul în care tinerii fotbalişti ai echipei Jaballes vor fi complet refăcuţi şi apţi să călătorească până în capitala Spaniei.

Prin această iniţiativă, Real Madrid doreşte să recompenseze curajul grupului de copii, a căror salvare s-a finalizat în cursul zilei de marţi.

Clubul madrilen l-a contactat pe ambasadorul Spaniei în Thailanda pentru a accelera demersurile, după ce la televizor au apărut imagini din peşteră în care unul dintre copii apare îmbrăcat în tricoul lui Real Madrid.

Echipele de salvatori i-au evacuat marţi pe ultimii patru copii şi pe antrenorul lor, rămaşi captivi într-o peşteră din provincia Chiang Rai.

Cei 13 micuţi vor rămâne internaţi timp de o săptămână în spital şi vor fi supuşi unor examene medicale complete.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, i-a invitat la finala Cupei Mondiale pe cei 12 copii încă din momentul în care aceştia erau încă blocaţi în peşteră, iar patronul Sampdoriei, Massimo Ferrero, i-a chemat şi el la Genova, la un meci al echipei sale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării