main logo
2683

Reacții după ce Kjaer i-a făcut respirație lui Eriksen: Un erou

Căderea halucinantă a lui Christian Eriksen (29 de ani), devenit mai apoi inert, petrecută în minutul 42, a speriat întreaga asistență prezentă pe ”Parken” din Copenhaga. A fost nevoie de defibrilator pentru a fi resuscitat.

Reacții după ce Kjaer i-a făcut respirație lui Eriksen: Un erou

Un singur om și-a păstrat luciditatea și a intervenit prompt până la sosirea cadrelor medicale: Simon Kjaer (32 de ani)! El este eroul momentului de la EURO 2020, dar și din întreaga lume, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Căpitanul naționalei Danemarcei și fundașul central al lui AC Milan s-a dus direct la Eriksen, imediat cum l-a văzut inert pe gazon. Starul lui Inter a încercat să ajungă la un balon, a făcut câțiva pași împiedicați, puțin aplecat în față, după care s-a prăvălit fără reacție pe teren, cu fața în jos.

Kjaer s-a dus glonț la colegul său și după ce a realizat gravitatea situației și a făcut semne disperate pentru a chema staff-ul medical a făcut tot posibilul pentru a-și ajuta prietenul cel mai bun.

Simon Kjaer s-a asigurat că Eriksen nu și-a înghițit limba

Fundașul nordicilor i-a întors capul într-o parte, apoi s-a asigurat că Eriksen nu și-a înghițit limba, după care a recurs la câteva încercări de resuscitare și i-a făcut respirație gură la gură. Apoi, s-a dat la o parte când au intervenit doctorii.

Kjaer nu a stat însă cu mâinile în sân. A realizat imediat că pe stadion se află o persoană care suferă cel mai mult, soția lui Eriksen, Sabrina. Așa că, alături de Kasper Schmeichel, portarul lui Leicester, s-au dus imediat la marginea terenului pentru a o consola pe aceasta.

În tot acel timp, ceilalți coechipieri au format un zid uman în jurul colegului lor, care se zbătea între viață și moarte. Pentru întregul său gest, Kjaer a fost lăudat: ”A fost un lider și un erou astăzi”, au tritrat cei de la sportbible.com. De altfel, întreaga presă internațională a preluat povestea și mai ales titlul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării