main logo
4995

Reacție teribilă a rușilor, după ce Ucraina a a câștigat Eurovision

Oleh Psiuk, solistul trupei de rap Kalush Orchestra, câștigătoarea Eurovision 2022, a făcut un apel pentru salvarea Mariupolului și a luptătorilor de la combinatul metalurgic Azovstal.

Reacție teribilă a rușilor, după ce Ucraina a a câștigat EurovisionFoto: libertatea.ro

Ca reacție, pe un canal de Telegram proKremlin au fost publicate imagini cu bombe pe care sunt scrise mesaje prin care se cere ștergerea de pe fața pământului a orașului-port la Marea Azov, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Imediat după declarațiile lui Psiuk, canalul de Telegram Fighter Bomber a prezentat imagini cu obuze rusești cu mesaje care batjocoresc apelul disperat transmis de trupa rap din Ucraina. „Așa cum ai cerut, Kalush! Pentru Azovstal!”, se arată într-unul text de pe un obuz. 

„Eurovision2022.  Am auzit chemarea de a-i *** pe cei din Regimentul Azov. Ajutați Mariupolul chiar acum!”, este alt mesaj. „Și-au pierdut umanitatea” Petro Andriușcenko, consilierul primarului din Mariupol, a împărtășit imaginile cu bombele rusești pe propriul canal de Telegram, unde a subliniat că „forțele lui Putin și-au pierdut umanitatea”.

Bombele prezentate în imagini sunt model OFAB 250-270, cu dispozitive de fragmentare puternic explozive concepute pentru a distruge instalațiile militaro-industriale, vehiculele blindate și grupurile mari de soldați prin pulverizarea unui torent de schije care străpunge armura pe o suprafață mare. 

„Aceasta este reacția armatei ruse la victoria noastră la Eurovision 2022”, a mai notat Andriușcenko. Autenticitatea pozelor cu bombele inscripționate nu a fost confirmată oficial.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării