843
0
Reacția unui bărbat după ce o însoțitoare a vărsat peste el băuturi
843
0

O însoțitoare de zbor a companiei aeriene American Airlines a avut parte de un incident stânjenitor, care s-a încheiat însă cu bine pentru ea.

Maddie Peters se afla la bordul unui zbor din Phoenix spre Dallas, când a vărsat din greșeală o tavă cu băuturi, printre care și cafea, pe unul dintre pasageri, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Doar că nu era vorba despre un pasager oarecare, ci chiar despre CEO-ul companiei American Airlines.

Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, Maddie Peters a povestit întreaga întâmplare:

„CEO-ul nostru, Doug Parker, se afla la bordul zborului meu. Serveam băuturi în timpul îmbarcării în cabina pentru clasa I. Aveam o tavă plină cu băuturi în brațe, când pasagerul din fața mea s-a oprit brusc pe culoar și s-a întors. A dat peste tavă, iar băuturile au zburat.

Ghici pe cine au aterizat? Jumătate dintre ele au ajuns pe mine, iar cealaltă jumătate în poala lui Doug. Mi-a venit să intru în pământ de rușine. Îmi doream să mor chiar atunci, chiar acolo. Mă întrebam dacă mai sunt încă angajata companiei în momentul acela. Încă mai sunt puțin traumatizată/stânjenită de cele întâmplate.

Doug a venit însă la mine mai târziu, am stat puțin de vorbă și am râs de incident tot restul zborului. Când a coborât din avion mi-a spus că nu mă va uita niciodată, presupun că e un lucru bun, nu?

Cei mai mulți oameni nu întâlnesc niciodată CEO-ul companiei pentru care lucrează, cu atât mai puțin să le facă duș cu băuturi. Însă este o poveste prea bună ca să nu o împărtășesc. Se mai întâmplă și accidente”, a scris însoțitoarea de zbor.

Un purtător de cuvânt al companiei American Airlines a declarat că a fost vorba despre un incident minor.Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter