main logo
1612

Reacția unei românce care și-a surprins soțul cu amanta în mașină

Scene incredibile surprinse în Soveja, Constanța, România. O femeie și-a văzut soțul cu amanta în mașină. Distrusă de supărare, nu a mai stat pe gânduri și s-a agățat de autovehicul.

Reacția unei românce care și-a surprins soțul cu amanta în mașină

Soțul, prins asupra faptului, nu numai că nu a oprit mașina ci și a apăsat pedala de accelerație, femeia fiind târârtă de mașină zeci de metri! Soția înșelată a fost rănită, soțul adulterin lasând-o pe aceasta să zacă pe asfalt, transmite Știri.md cu referire la B1.ro

Scene incredibile s-au petrecut seara trecută în zona Soveja din municipiul Constanța. Și totul după ce un soț infidel a fost surprins de nevastă în timp ce se afla în mașină cu amanta. Potrivit martorilor, pusă în fața unei astfel de situații, femeia i-a cerut socoteală bărbatului, însă acesta a căutat să o îndepărteze. 

Văzând că nu poate ieși din situația în care se află, iar scandalul din stradă începe să ia amploare, bărbatul a vrut să plece cu mașina. În acel moment, soția sa s-a agățat de autoturism în încercarea de a-l opri. 

Acest lucru nu l-a determinat pe șofer să încetinească și a continuat să apese pedala de accelerație, femeia fiind târârtă de mașină zeci de metri! Mai mult decât atât, soția înșelată a fost rănită pe asfalt iar soțul adulterin a lăsat-o pe aceasta să zacă pe asfalt în grija martorilor. 

La fața locului au fost chemate și cadrele medicale care au preluat-o pe femeie și au transportat-o la spital cu un traumatism cranio cerebral.

CONSTANȚA. Și-a văzut soțul cu amanta în mașină și s-a agățat de autovehicul! Detalii halucinante. FOTO

Картинки по запросу cu amanta in masina

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării