main logo
1904

Reacția unei femei însărcinate după ce și-a văzut iubitul cu altă femeie

O tânără însărcinată a făcut scandal în stradă după ce și-a observat iubitul cu o altă femeie într-un taxi.

Reacția unei femei însărcinate după ce și-a văzut iubitul cu altă femeie

Incidentul a avut loc în Barranquilla, Columbia. Tânăra însărcinată se afla pe stradă când l-a observat pe iubitul ei într-un taxi, în compania altei femei, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro

N-a sat deloc pe gânduri și s-a repezit l mașina respectivă, unde nu s-a lăsat păgubașă până nu l-a determinat pe bărbatul infidel să coboare. 

Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de un trecător care a fost martor al întregului incident. Imediat ce cei doi au fost față în față au început reproșurile din partea femeii. 

Tânăra însărcinată chiar încearcă l un moment dat să se urce în taxi pentru a stat de vorbă cu „rivala” ei, însă bărbatul face tot ce îi stă în putință ca acest lucru să nu se întâmple. 

În timp ce tânăra însărcinată se ceară cu partenerul ei, femeia din interiorul taxiului ridică geamurile mașinii și apoi își continuă drumul. 

Potrivit periodicocentral.mx, în timpul scandalului că partenerul ei de viață, tânăra însărcinată ar fi fost lovită, astfel că un trecător a intervenit pentru a calma spiritele. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării