main logo
2205

Reacția tinerei la criticile pentru bolidul blindat cu cristale Swarovski

Daria Radionova, un model în vârstă de 25 de ani, şi-a înfrumuseţat maşina de lux cu două milioane de cristale Swarovski şi a făcut furori pe Internet şi pe străzile din Londra. Tânăra a fost şi aspru criticată şi le-a transmis un mesaj contestatarilor.

Reacția tinerei la critici pentru bolidul blindat cu cristale Swarovski

Daria Radionova a făcut furori pe internet după ce şi-a acoperit maşina, un Lamborghini Aventador în valoare de peste 300.000 de euro, cu două milioane de cristale Swarovski, transmite Știri.md cu referire la adevărul.ro.

Ea şi-a prezentat piesa la o paradă a maşinilor de lux ce a avut loc în Londra. Supermaşina de culoare neagră, care înainte să sufere preţioasele modificări atingea o viteză de 217 km/h, a fost „înfrumuseţată“ de o companie din Londra. 

Maşina are un motor V12 de 6,5 litri şi poate ajunge la 60 km/h în doar 2,8 secunde şi la 120 km/h în 8,5 secunde. Specialiştii auto sunt de părere însă că plasarea cristalelor pe caroserie va avea probabil un impact negativ asupra performanţei acesteia din cauza creşterii greutăţii şi perturbării fluxului de aer. 

„Nu am cuvinte să descriu cât e de strălucitoare. O iubesc!“, a scris modelul pe reţelele de socializare, unde a publicat mai multe imagini în care numeroşi oameni făceau poze bolidului.  

În plus, Daria Radionova le-a răspuns şi celor care au criticat-o fiind de părere că este un gest exagerat. „Îmi spun Boss Lady şi-mi place la nebunie! În acelaşi timp, sunt o mulţime de hateri şi nu înţeleg de ce. 

Nu că m-ar afecta în vreun fel, doar mă amuză. «Banii ăştia ar fi trebuit donaţi», «Te răsfaţă un bărbat cu bani», «Cheltui banii părinţilor», pe bune? Nu v-am cheltuit vouă banii, nu v-am afectat în vreun fel viaţa cu decizia mea, am făcut-o pentru că îmi place. 

Nu am niciun iubit bătrân şi bogat şi e minunat să nu depinzi de nimeni. Muncesc din greu şi în fiecare zi încerc să devin mai bună. 

Înainte simţeam că e imposibil să am un Lamborghini, iar acum simt că pot avea un Bugatti. Credeţi-mă, totul depinde de felul în care gândiţi. 

Fiţi pozitivi, nu mai urâţi oamenii, iubiţi-vă viaţa indiferent de cum este ea şi veţi vedea că se va schimba în bine“, a scris modelul pe Instagram.

Cei care s-au ocupat de „împodobirea“ bolidului au declarat că au lucrat 700 de ore, pe parcursul a două luni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării