main logo
551

Reacția supermarketului în care oamenii s-au bătut pentru o promoție

După ce zeci de clienți ai Kaufland s-au îmbrâncit și s-au călcat în picioare într-un magazin din Mamaia al companiei, pentru a pune mâna pe una dintre băncuțele de curte aflate la promoție și vândute cu 40 de lei în loc de 100 de lei, compania a transmis un punct de vedere legat de această situație.

Reacția supermarketului în care oamenii s-au bătut pentru o promoție

„Am fost și noi luați prin surprindere de succesul promoției. Clipul redă momentul în care se făcea aprovizionarea cu produsele aflate la promoție. Angajatii Kaufland i-au asigurat pe clienți că sunt suficiente produse. Apreciem interesul lor și îi așteptăm zilnic, până pe 21 octombrie, cu oferte speciale la cortul Kaufland din Năvodari”, a transmis Kaufland, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

În imaginile postate pe Facebook, se vede cum oamenii nu au aşteptat nici măcar ca angajaţii supermarketului să aşeze marfa pe raft şi s-au năpustit imediat peste căruciorul care transporta cutiile.

Băncuțele de curte s-au epuizat într-un minut, iar pentru a se asigura că nu le ratează, oamenii aproape că s-au călcat în picioare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării