main logo
464

Reacția Moscovei la noile sancțiuni SUA: Nu vă jucați cu focul

După anunțarea noilor sancțiuni impuse de SUA contra unor oficiali și companii rusești, viceministrul rus de Externe Serghei Reabov a declarat că americanii se joacă cu focul.

Reacția Moscovei la noile sancțiuni SUA: Nu vă jucați cu focul

Oficialul de la Moscova susține că noile sancțiuni complică situația și așa tensionată a relațiilor ruso-americane și destabilizează echilibrul global, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Operatorilor mașinii de sancțiuni de la Washington le-aș recomanda să se familiarizeze cu istoria noastră ca să nu se mai deranjeze degeaba. Nu ar fi rău ca ei să-și amintească despre asemenea principii ca stabilitatea globală atunci când au loc acțiuni de încordare a relațiilor ruso-americane”, se arată într-un comentariu a lui Reabov plasat pe pagina web a Ministerului de Externe de la Moscova.

Adjunctul lui Lavrov a amintit că noul pachet de sancțiuni este deja cu numărul 60, începând cu anul 2011.

Amintim că ieri, SUA a anunțat că lărgește lista de sancțiuni contra Rusiei, în acest nou pachet au intrat mai multe nume de persoane și companii care au tangențe cu industria militară rusă inclusiv și Armata privată Vagner, dar și Evghenii Prigojin șeful acestei armate, cunoscut sub pseudonimul de „bucătarul lui Putin”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării