main logo
2088

Reacția lui Putin după ce un student s-a așezat în fața lui la o poză

Imagini amuzante în care protagoniști sunt Vladimir Putin și un student înalt s-au viralizat pe rețelele de socializare din Rusia.

Reacția lui Putin după ce un student s-a așezat în fața lui la o pozăFoto: captură video

În timpul unei vizite pe care liderul rus a făcut în premieră la Universitatea Federală Ural din Ekaterinburg, pe 9 iulie, Putin a făcut o poză de grup cu mai mulți studenți. Nimic neobișnuit. Doar că un tânăr, cel mai înalt din grup, s-a așezat fix în fața lui Vladimir Putin, acoperindu-l aproape complet în poză, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Liderul rus s-a uitat ciudat către el, dar nu i-a transmis să se mute. Tânărul nu a părut că observă nici privirile stânjenitoare aruncate de colegii săi. În cele din urmă, un oficial l-a mutat din fața lui Putin, moment în care liderul rus a izbucnit în râs.

Imaginie s-au viralizat în Rusia pe rețelele de socializare, unde rușii s-au întrecut în glume cu scenarii referitoare la ce s-a întâmplat apoi cu studentul. ”A fost împușcat pe loc sau a fost dus în curte?” a comentat cu umor un rus. ”Un adevărat erou” a reacționat un alt rus cu referire la student. 

”Când cel mai înalt copil din clasă vrea să stea în fața lui Putin” a glumit și jurnalistul Bryan MacDonald.

Universitatea federală Ural numită după primul președinte al Rusiei, Elțîn este una dintre cele mai importante instituții de învățământ din regiunea Urală din Rusia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării