main logo
1543

Reacţia lui Putin după accidentul de avion în care au murit 41 de oameni

Vladimir Putin a avut o reacţie tranşantă după accidentul de avion în care au murit 41 de oameni.

Reacţia lui Putin după accidentul de avion în care au murit 41 de oameni

Liderul de la Kremlin a ordonat o anchetă completă și a exprimat condoleanțe familiilor celor decedați după ce un avion de pasageri rusesc a fost cuprins de flăcări la aterizarea de urgență pe aeroportul Șeremetievo, de la Moscova, omorând 41 de oameni, inclusiv cel puțin doi copii, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Aeronava decolase de puţin timp, către Murmansk, în nordul ţării. Dar piloţii au raportat o defecţiune tehnică şi au cerut să se întoarcă. În timpul aterizării de urgenţă, avionul a lovit pista şi jumătatea din spate a luat foc.

"Avionul a emis un semnal de avarie după decolare. A încercat o aterizare de urgenţă, nu a reuşit prima dată şi, la a doua încercare, trenul de aterizare a lovit solul, apoi botul avionului, şi a luat foc", a declarat o sursă pentru agenţia de presă Interfax.

În imaginile transmise de televiziunile ruse se vede cum deasupra avionului se ridică o impresionantă coloană de fum. Alte imagini arată avionul în flăcări în timp ce încearcă să aterizeze, apoi pasageri evacuaţi prin partea din faţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării