main logo
1278

Reacția lui Merkel când o bătrânică o întreabă dacă e soția lui Macron

Cancelarul german, Angela Merkel, a fost confundat cu soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, de către o femeie în vârstă de 101 ani venită la ceremonia organizată la Paris pentru marcarea a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial.

Reacția lui Merkel când o bătrânică o întreabă dacă e soția lui MacronMerkel, confundată cu Brigitte Macron. Reacția președintelui Franției

„Sunteți doamna Macron”, i-a spus o doamnă în vârstă de 101 ani Angelei Merkel. Aceasta a ținut să îi precizeze în franceză: „Sunt cancelarul german”.

„Domnule Macron, nu este posibil, o femeie ca mine să îi strângă mâna președintelui Republicii. Este fantastic”, i-a spus aceasta președintelui Franței, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Apoi s-a întors spre Angela Merkel şi i s-a adresat cu apelativul „Madame Macron”.

Luată prin surprindere, Merkel s-a aplecat spre femeie pentru a se introduce în mod corespunzător şi pentru a clarifica neînţelegerea.

„Sunt cancelarul Germaniei", a explicat ea, de două ori, în limba franceză.

Femeia de 101 ani nu a reacţionat la noile informaţii, dar a continuat să zâmbească, spunând că este „fantastic”.

Mai devreme în acea zi, Angela Merkel şi Emmanuel Macron au dezvăluit o placă în memoria reconcilierii franco-germană, au depus o coroană de flori şi au semnat cărţi de amintiri într-o replică a unei caleşti pe roţi.

Emmanuel Macron în vârstă de 40 de ani, este căsătorit cu Brigitte Marie-Claude Trogneux-Macron, în vârstă de 65 de ani, pe care a cunoscut-o când era profesoară la şcoala unde era el student.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării