main logo
672

Reacția lui Mark Zuckerberg după ce a devenit al treilea cel mai bogat om al lumii

Cu o avere evaluată la 102 miliarde de dolari, Mark Zuckerberg devine al treilea cel mai bogat al lumii. El şi-a adăugat 30 de miliarde la avere în ultimele două luni. În faţa lui Zuckerberg mai sunt doar Jeff Bezos şi Bill Gates.

A devenit al treilea cel mai bogat om al lumii. Reacția lui ZuckerbergFoto: gazeta.ru

În ciuda pandemiei, Mark Zuckerberg a reuşit să mai adauge 30 de miliarde de dolari la averea sa şi a depăşit pragul de 100 de miliarde de dolari, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Facebook a înregistrat o scădere a veniturilor din publicitate din cauza atitudinii ezitante a lui Zuckerberg faţă de postările lui Donald Trump, însă lansarea clonei TikTok, Instagram Reels se pare că a compensat această scădere. 

La care s-au adăugat lansarea Messenger Rooms, o alternativă la Zoom şi Google Teams, şi Shops, facilitatea care permite utilizatorilor Facebook şi Instagram să-şi creeze magazine virtuale.

Cu 102 miliarde de dolari, Zuckerberg îi mai are în faţă doar pe Jeff Bezos, de la Amazon şi fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Interesant este că în Top 10 în clasamentul miliardarilor, 7 sunt din zona tehnologiei. După cum la fel de interesant ar fi dacă Zuckerberg îşi mai menţine opinia de anul trecut.

„Nimeni nu merită să aibă atâţia bani. Cred că dacă faci ceva bun, eşti răsplătit. Dar cred că o parte din bogăţia acumulată nu este rezonabilă”, a declarat Mark Zuckerberg, CEO Facebook

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării