main logo
16687

Reacția imediată a gărzii de corp când un boxer a pus mâna pe Putin

Luptătorul din cuşcă, Connor McGregor, a fost invitatul lui Vladimir Putin la finala Campionatului Mondial din Rusia, iar irlandezul a ţinut să se pozeze cu unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii.

Reacția imediată a gărzii de corp când un boxer a pus mâna pe PutinReacția gărzii de corp a lui Putin după ce McGregor a pus mâna pe el

Cei doi au discutat, au zâmbit, dar McGregor a făcut o greşeală chiar în momentul în care a dorit să imortalizeze apogeul vizitei sale în Rusia, transmite Știri.md cu referire la prosport.ro.

Franţa a câştigat Campionatul Mondial din Rusia, după 4-2, în 90 de minute împotriva Croaţiei. Personalităţi din politică, dar şi din sport au asistat la ultimul act de la Moscova, printre care Ronaldinho, Kolinda Kitarovic, Emmanuel Macron, Vladimir Putin sau Connor McGregor. Învins de Mayweather în ringul de box, irlandezul îşi continuă cariera în UFC, iar duminică a fost invitatul lui Putin pe Luzhniki pentru marea finală a Campionatului Mondial.

Luptătorul a fost atât de entuziasmat de invitaţia preşedintelui Federaţiei Ruse încât a dorit să-i mulţumească personal, dar şi să facă o poză cu el. Doar că în momentul în care zâmbea la aparat, McGregor i-a pus mâna după gât lui Putin, care nu s-a arătat deranjat. Totuşi, imediat o gardă de corp a lui Putin a reacţionat, i-a făcut semn irlandezului să-şi dea mâna la o parte, iar acesta s-a conformat.

McGregor a avut şi un mesaj după vizita sa în Rusia: „Azi am fost la finala Cupei Mondiale ca invitat al preşedintelui Vladimir Putin. Este unul dintre cei mai mari lideri ai timpurilor noastre şi am fost onorat să fiu prezent la un eveniment aşa de important alături de el. A fost o onoare pentru mine, domnule Putin. Mulţumesc şi felicitări pentru organizare”, a declarat McGregor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării