main logo
759

Reacția bruscă a unei șoferițe de autobuz i-a salvat viața unui băiat

O clipă de neatenție și viața unui tânăr de 16 ani se putea sfârși în mod dramatic.

Reacția bruscă a unei șoferițe de autobuz i-a salvat viața unui băiat

Doar că îngerul păzitor al băiatul a fost o șfoferiță de autobuz, care a avut o reacție salvatoare și a reușit să-l oprească înainte de a se produce o adevărată tragedie, transmite Știri.md cu referire la Cars.ro

Totul s-a petrecut în orașul britanic Norwich, iar momentul în care femeia îl oprește pe băiat a fost surprins de camerele de supraveghere montate în mijlocul de transport în comun.

Tânărul urma să coboare la una dintre stații, iar în momentul în care coboară pe scara autobuzului, șoferița înfige mâna în hainele acestuia și îi strigă: „Oprește-te, nu cobori acum. Rămâi pe loc”. 

Adolescentul nu realizează ce se petrece, însă în câteva secunde, un automobil trece în viteză chiar prin locul în care trebuia să coboare pasagerul.

Gestul șoferiței de autobuz a devenit viral în mediul online, fiind prezentat de cele mai multe dintre site-urile londoneze, iar reacțiile opiniei publice au fost admirative și apreciative la adresa reacției incredibile a femeii, care a salvat viața unui tânăr nevinovat. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării