main logo
693

Reacția actorilor când au aflat finalul serialului Game of Thrones

Finalul serialului Game of Thrones i-a lăsat pe mulţi fani cu ochii în lacrimi. Nu au fost singurii, fiindcă unii dintre actori au trecut şi ei prin clipe similare.

Reacția actorilor când au aflat finalul serialului Game of Thrones

Doi dintre interpreţii unora dintre personajele principale au fost suprinşi de ce le-au pregătit scenarişti, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Ochii lui Dany se deschiseră brusc, în timp ce respiră adânc. Jon îşi dechise şi el ochii, deja plini de lacrimi. Niciunul nu se mişcă pentru câteva clipe, ca şi cum orice mişcare ar face ca totul să fie real. Îl vedem pe Jon cu mâna încă pe pumnalul pe care tocmai l-a înfipt în inima lui Dany. Puterea o părăseşte şi se prăbuşeşte pe marmură. El o ţine în continuare în braţe, dar ea cade şi îngenunchează lângă ea. El o priveşte cu gândul la ce a făcut... teribil şi necesar. Sfârşitul fimului”, asta scria în scenariul ultimului episod din celebrul serial Game of Thrones, pe care l-au primit actorii.

Producătorii serialului au filmat momentul în care actorii, împreună cu scenariștii s-au întâlnit și au citit scenariul ultimei părți din serialul care a fascinat o lume întreagă, a bătut recorduri de audiență și... a trimis oameni la psihiatru. 

Protagoniștii serialului pot fi văzuți cu lacrimi în ochi. Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de comentarii suplimentare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării