main logo
667

Răzbunarea epică a miresei înșelate de viitorul soț

O tânără din statul Puerto Rico şi-a spus povestea pe Twitter. Ea trebuia să se mărite cu iubitul pe care-l avea încă din adolescenţă, dar lucrurile au luat o turnură neaşteptată chiar cu o zi înainte de nuntă.

Răzbunarea epică a miresei înșelate de viitorul soț

Ca în filme, fata şi-a prins logodnicul în pat cu una dintre cele 3 domnişoare de onoare. Desigur, i-a spus bărbatului că nici nu mai poate fi vorba de căsătorie, scrie realitatea.net.

Totuşi, a luat o decizie-surpriză. Să nu anuleze petrecerea de nuntă. S-a distrat cu prietenii şi cu familia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ciudăţeniile au continuat. Chiar în acea noapte, cel care trebuia să-i fie soţ a fugit la Las Vegas şi s-a însurat cu domnişoara de onoare care a trădat. Şi au transmis nunta LIVE pe Facebook.

Atunci, femeia înşelată s-a enervat şi mai tare, iar răzbunarea ei a fost epică. În prima zi lucrătoare, a mers la bancă şi a lichidat contul comun pe care-l avea cu fostul logodnic. A luat cele câteva mii de dolari şi a promis că bărbatul care a înşelat-o nu va vedea niciun ban. Oricum, utilizatorii reţelelor de socializare au ajuns la concluzia că nimeni n-a câştigat cu adevărat în acestă poveste.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării