main logo
2037

Răsturnare de situație: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

În timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu părinții Alexandrei Măceșanu, la Poliția Română avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dincă cu avocații familiilor.

Răsturnare de situație: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile

Cu această ocazie, Dincă și-a schimbat declarațiile, transmite Știri.md cu referire la antena3.ro.

"Gheoghe Dincă a spus că vrea să schimbe unele lucruri din declarații având în vedere cazul Luizei, în special, respectiv a venit cu anumite modificări, pe surse, pentru că deocamdată nu avem o poziție oficială a anchetatorilor, și anume că nu ar fi ucis-o pe Luiza în aceeași zi, așa cum a mărturisit până acum", a spus reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă.

Dincă a spus, joi, anchetatorilor că, de fapt, a ținut-o pe Luiza Melencu mai multe zile în casa sa și ar fi ucis-o cu câteva zile înainte ca soția sa să revină în țară.

"A ucis-o atunci când a aflat că soția lui va veni acasă în Caracal. Știm că ea a venit în preajma Paștelui", a precizat Georgiana Murgilă.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă și-a schimbat total comportamentul după ultimele declarații, a devenit foarte agitat, foarte nervos, susținând că nu înțelege de ce este pus din nou să răspundă la întrebări.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării