main logo
2154

Răsturnare de situaţie: Dincă neagă că le-a violat sau ucis pe fete

Gheorghe Dincă, demers din spatele gratiilor ca să scape de o parte dintre acuzaţii. Criminalul din Caracal își retrage iar toate declarații.

Răsturnare de situaţie: Dincă neagă că le-a violat sau ucis pe fete

Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra şi că a ucis-o pe Luiza. Tonel Pop susţine că Dincă poate fi achitat de orice instanţă, lipsa certificatului de deces în cazul Luizei fiind o gafă de proporţii a procurorilor care au întocmit rechizitoriul, transmite Știri.md cu referire la Româniatv.net.

Cazul Caracal ia o întorsătură radicală după trimiterea în judecată. Potrivit România TV, Gheorghe Dincă s-a sucit din nou și spune că nu a violat-o sau ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Ba mai mult, Luiza Melencu trăiește, fiindu-i luată din locuinţă.

Gheorghe Dincă și-a chemat de urgență avocatul din oficiu. Acum, Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu și că a violat-o pe Luiza Melencu.

Alexandru Cumpănașu a comentat informația la România TV "Vă spun doar atât. Acest derbedeu, în ultimele declarații, spune adevărul. 

Durata lui de viață s-a diminuat considerabil, indiferent de ce pedeapsă va primi, pentru că oamenii care au copii în pușcării nu-l vor tolera. E un om bătrân, oricât de mare și tare s-ar dădea. DIICOT are o însiruire de texte luate din manualele de psihologie, sociologie și Petre Ispărescu, în rest, nu are probe."

Pe de altă parte, există interceptăti cu Dincă în care îşi recunoaşte explicit faptele: 

Interviu cu Dincă în arest

Dincă Gheorghe: Păi stai să-ți spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt.
Coleg celulă: Corect.
Dincă Gheorghe: Înțălegi? Am vrut să învelesc în sârmă… să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: Bă omule, eu o duc la Olt… pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio mașină din colo din colo, se vede că dacă e bombat așa vezi…. oho, am luat-o și țup! ” (onomatopee) (neinteligibil)
(...)
Dincă Gheorghe: Și zic: Nu la Olt!”. Deși cenușa când a fost, după ce a fost și n-am dus-o la Olt, mi-a venit… fiind ăla în curte și eu lucrând… Opa!... știi? Am văzut… butoiul (neinteligibil) dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut… atâta, n-am avut calcule făcute.
Coleg celulă: Cu butoiul ai făcut experimentul pe loc?
Dincă Gheorghe: Da ce experiment mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau….
Coleg celulă: Voiai să scapi de mort.
Dincă Gheorghe: PĂI DA! SĂ SCAP SĂ NU MĂ PRINDĂ.
(...)
Dincă Gheorghe: SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUȘCĂRIE, ÎNȚĂLEGI?
Coleg celulă: Corect.
Dincă Gheorghe: SĂ SCAP!

Tonel Pop spune că în cazul Luizei Melencu "nu numai că nu există certificat de deces, dar nu există nici certificat constatator al morții - act medico-legal sau administrativ care să constate decesul". Privind testele ADN, avocatul amintește că-n cazul Luizei "nu s-a găsit absolut nimic", astfel "din punct de vedere strict legal, Luiza nu este moartă". Cu toate acestea, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată inclusiv pentru omor calificat în cazul Luizei Melencu.

"Mai departe, pe acest raționament, Luiza nefiind moartă din punct de vedere juridic - adică n-are nici certificat constatator și, evident, nici certificat de deces, n-are nicio constatare a unei instanțe de judecată care s-o declare moartă din punct de vedere juridic - l-au trimis în judecată pentru moartea unei persoane care, din punct de vedere tehnic, juridic, nu este moartă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării