main logo
1859

Răspunsul lui Dincă atunci când e întrebat de ce a comis crimele

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dincă, crede că acesta a avut mustrări de conștiință și de aceea a cedat, într-un final, în fața anchetatorilor și a început să colaboreze cu aceștia.

Răspunsul lui Dincă atunci când e întrebat de ce a comis crimele

Avocatul Bogdan Alexandru crede că toate discuțiile pe care el le-a avut cu Gheorghe Dincă l-au făcut pe acesta să facă mărturii în cadrul anchetei, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sâmbătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă - n.n.) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezultă din probe... La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de cunoștință”, a declarat Bogdan Alexandru.

Avocatul a mai spus că l-a reprezentat pe Gheorghe Dincă de sâmbătă până joi, când au fost audiate la Caracal soția și fiica acestuia, cu care, de altfel, a avut și el discuții. Alexandru a spus că în baza a ceea ce știe despre Dincă și din discuțiile purtate cu familia i-a făcut un profil care nu corespunde cu informațiile promovate de anumite persoane apropiate sau mai puțin apropiate anchetei.

„Am fost curios ca să aflu... Am vorbit cu soția, cu fiica și cu unul din fiii lui. Nu a fost așa cum s-a auzit... A fost un tată bun, care a muncit și care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educația lor și a luptat foarte mult ca toți copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a și reușit”, a spus Bogdan Alexandru.

În cele șase zile în care l-a reprezentat, Bogdan Alexandru nu a identificat niciun indiciu care să susțină ideea că Gheorghe Dincă ar fi lucrat cu o rețea de trafic de persoane.

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost ciudat.

„Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”, a spus avocatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării