main logo
979

Rapperul Guf despre videoclipul cu Timati: De mine s-au folosit

Rapperul rus Guf a venit cu o reacție pe Instagram după ce piesa la clipul „Moskva” a adunat peste un milion de dislike-uri, iar ulterior a fost șters de pe YouTube.

Rapperul Guf despre videoclipul cu Timati: De mine s-au folosit

„Mă jur că nu am luat bani și nici nu am știut că cu două zile în urmă au fost alegeri la Moscova”, a spus Guf într-o postare pe Instagram, transmite Știri.md cu referire la Diez.md.

„Îmi pare foarte rău că nu urmăresc situația politică din țară și din Moscova. M-am implicat în acest proiect din entuziasm. Mi s-a spus că trebuie să felicit orașul cu ocazia aniversării lui. Nu am primit niciun bănuț, nu știu de Timati, dar ce ține de mine mă jur”.

În video, Guf mai afirmă că este mândru de tinerii din Moscova care „pricep foarte bine politica”, iar pe viitor, va cere sfatul oamenilor care cunosc mai multe despre situația politică, așa cum el niciodată nu a fost foarte interesat de această temă.

Videoclipul rapperilor ruși Timati și Guf, lansat cu ocazia zilei orașului Moscova, a înregistrat un număr record de dislike-uri pe YouTube-ul rusesc. Cântecul „Москва” a adunat peste un milion de dislike-uri.

În piesă rapperul rus Timati spune că: „Moscova este orașul unde nu sunt organizate parade gay”. La fel acesta spune că: „Nu merge la mitinguri” și promite să mănânce un burger pentru Sobianin, cu referire la actualul primar al Moscovei, transmite presa rusă.

Clipul video a fost urmărit de peste trei milioane de persoane dintre care peste șase mii au apreciat videoul, iar mai mult de un milion de utilizatori nu au apreciat piesa. Ulterior video a fost șters de pe pagina oficială a rapperului Timati.

La rândul său, Timati a scris și el că va șterge clipul „Moskva”. A explicat că dorește să înceteze să „ațâțe oamenii fără niciun motiv” și „acest val de negativitate”. Rapperul consideră că „opiniile de rezonanță sunt adesea percepute prin prisma negativității” și că în acest caz „s-a întrecut măsura”. El a dat asigurări că „nu a avut scopul să jignească pe nimeni”.

Videoclipul a adunat cinci milioane de vizualizări, 84 de mii de like-uri și 1,4 milioane de deslike-uri, înainte de a fi eliminat de pe YouTube. Totuși, asemenea „piese de artă” nu se pierd definitiv în lumea virtuală, fiind copiate de alți useri:

Rapperii ruși Timur Yunusov și Alexei Dolmatov, cunoscuți sub pseudonimele Timati și GUF, au lansat la 7 septembrie videoclipul piesei „Moskva”, iar data a coincis cu aniversarea a 872 de ani ai Moscovei, dar și cu ajunul alegerilor pentru Duma capitalei ruse.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării