main logo
496

Rapperiţa Cardi B a pledat nevinovată în procesul privind o altercaţie

Rapperiţa americană Cardi B a pledat nevinovată marţi în faţa unui tribunal din New York la capetele de acuzare formulate împotriva sa după o altercaţie într-un club de strip-tease vara trecută, informează AFP.

Rapperiţa Cardi B a pledat nevinovată în procesul privind o altercaţie

"Nu sunt vinovată, onorată instanţă", a declarat vedeta în vârstă de 26 de ani, îmbrăcată într-un sacou bleumarin şi roz, în faţa mulţimii venite să asiste la şedinţa de judecată în cartierul Queens, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Înfăţişarea sa la tribunal vine la câteva zile după ce artista, pe numele real Belcalis Almanzar, a fost inculpată pentru 14 capete de acuzare de către un mare juriu în acest caz.

Procesul priveşte fapte care s-ar fi petrecut pe 29 august anul trecut. În seara respectivă, micul grup în care se afla Cardi B la Angels Strip Club, un club de strip-tease din cartierul newyorkez Queens, ar fi aruncat cu piese de mobilier în două chelneriţe la solicitarea artistei.

Vedeta o bănuia pe una dintre cele două femei că a avut o relaţie sexuală cu soţul ei, rapper-ul Offset, care cânta în seara respectivă în clubul de noapte alături de trupa sa, Migos.

La mijlocul lunii aprilie, artista, originară din Bronx a refuzat să pledeze vinovată - un acord propus de procuror, care i-ar fi garantat o pedeapsă redusă.

Două dintre noile capete de acuzare formulate împotriva lui Cardi B o acuză de comiterea unei agresiuni care pune în pericol integritatea fizică a presupusei victime.

În luna ianuarie a acestui an, artista a câştigat premiul pentru cel mai bun album rap la gala premiilor Grammy.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării