main logo
409

Putin se justifică: Rusia nu s-a amestecat în alegerile din SUA

Rusia nu s-a amestecat în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016 şi nu are vreo astfel de intenţie. Declarația a fost făcută de către preşedintele rus Vladimir Putin, în cadrul conferinţei de presă comună cu omologul său american Donald Trump.

Putin se justifică: Rusia nu s-a amestecat în alegerile din SUA

„Preşedintele Trump a abordat tema aşa-numitului amestec al Rusiei în alegerile din 2016 din Statele Unite. A trebuit să repet ce am mai spus: faptul că Rusia nu a interferat niciodată şi nu are nicio intenţie de a face acest lucru”, a declarat Putin. De asemenea, liderul de la Kremlin  a calificat informaţiile privind amestecul Moscovei drept un „complet nonsens”, transmite Știri.md cu referire la agora.md.


Întrebat fiind dacă a dorit ca Donald Trump că câştige alegerile prezidenţiale americane din 2016, Vladimir Putin a răspuns pozitiv.

„Am propus să luăm în considerare construirea unei filosofii a relaţiilor bilaterale pe termen lung. Avem discuţii bune, am început să ne înţelegem mai bine între noi”, a adăugat liderul rus.

Serviciile de informaţii americane cred că Moscova a făcut anumite acțiune pentru a influenţa scrutinul prezidenţial din 2016 din SUA, în care republicanul Donald Trump a ieşit câştigător în defavoarea candidatei democrate Hillary Clinton.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării