main logo
1426

Putin recunoaște că ținta bombardamentelor rusești este infrastructura energetică a Ucrainei

Președintele rus, Vladimir Putin a recunoscut că ținta bombardamentelor rusești este infrastructura energetică a Ucrainei și a amenințat că atacurile de acest tip vor continua. În cadrul ceremoniei organizate cu ocazia Zilei Eroilor Patriei, Putin a ținut să afirme că Ucraina ar sta în spatele incidentului de pe podul din Kerci sau de la centrala nucleară Kursk.

Putin: Ținta bombardamentelor este infrastructura energetică a Ucrainei

Putin a acuzat de asemenea oficialii occidentali că închid ochii în fața acțiunilor guvernului de la Kiev, arătându-se nemulțumit de criticile aduse la adresa războiului pe care la declanșat în Ucraina, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

„E suficient să facem ceva și să venim cu un răspuns, atunci se face zgomot, gălăgie, se aud pocnete în tot universul. Acest lucru nu ne va împiedica să continuăm misiunile noastre de luptă”, a afirmat liderul de la Kremlin.

Recent, Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) a transmis că Vladimir Putin s-ar pregăti pentru prelungirea războiului din Ucraina, făcând referire la declarațiile liderului rus din cadrul unei reuniuni a Consiliului pentru Drepturile Omului. Atunci, liderul rus a spus că așa-numita „operațiune militară specială” este un „proces de lungă durată” și ar trebui să aibă ca rezultat achiziționarea de noi teritorii.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării