main logo
482

Putin: Oricine poate fi președinte, dar trebuie să-și dedice viața

Oricine poate deveni șef al statului, indiferent de profesie. Totuși, trebuie să-și dedice viața acestui lucru. Declarația a fost făcută de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, în cadrul unui forum din orașul Iaroslavl.

Putin: Oricine poate fi președinte, dar trebuie să-și dedice viața

„Persoana care își alege profesia dată, trebuie să rezolve principala dilemă cu care s-ar putea confrunta: Este gata să își decide viața sa integral sau o bună parte din ea pentru postul ales sau nu?", a declarat Vladimir Putin, transmite Știri.md cu referire la Vesti.ru.

De asemenea, șeful statului rus a declarat că profesia de președinte în mare parte este îmbrățișată de oameni care posedă cunoștințe din domeniul economiei și dreptului, care îi ajută în luarea deciziilor.

Totuși, sunt și excepții, după cum menționează președintele Putin: "Marele state  și guverne sunt conduse de oameni care au obținut cunoștințe și specialități de bază în diferite domenii specifice".

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila Putin, însă, în anul 2013, aceștia au divorțat după 31 de ani căsnicie. Fostul cuplu are două fete, Ekaterina și Maria.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării