main logo
1761

Provocarea de 10 luni: A murit după ce a pozat lângă sicriul bunicii

Fotografii șocante făcute la 10 luni distanță înfățișează o tânără care pozează lângă sicriul bunicii ei, după care aceeași tânără este fotografiată la propria înmormântare, în aceeași biserică.

Provocarea de 10 luni: A murit după ce a pozat lângă sicriul bunicii

Inspirată de “Provocarea de 10 ani/10 years challenge”, sora lui Lexus Felton (21 de ani), din Gettysburgh, statul american Pennsylvania, a postat pe Facebook cele două fotografii în încercarea de a atrage atenția asupra consumului de droguri, sora ei murind din cauza unei supradoze, transmite Știri.md cu referire la stirile.protv.ro.

Chrystal Charlesworth (24 de ani) povestește că, în prima fotografie, făcută în martie 2018, sora ei abia ieșire de la dezintoxicare și participa la înmormântarea bunicii lor. Tânăra, cu un trecut încercat de consumul excesiv de droguri, a pozat într-un mod mai puțin tradițional lângă coșciugul bunicii ei.

“Provocarea de 10 ani? Haideți să vorbim de provocarea de 10 luni. Prima poză a fost făcută în martie 2018 la înmormântarea bunicii. A doua a fost făcută în decembrie 2018 la înmormântarea surorii mele. În ambele fotografii, Lexus este în aceeași biserică, purtând exact aceeași bluză și zăcând în exact același model de coșciug ca bunica”, este descrierea terifiantă făcută de sora lui Lexus la postarea de pe Facebook.

Chrystal Charlesworth spune că a făcut ciudata postare pentru a atrage atenția asupra crizei existente în Statele Unite privind consumul de droguri.

“Dependența de substanțe opioide reprezintă o criză națională. Într-o singură oră, opt oameni din SUA mor din cauza unei supradoze”, a mai scris Chrystal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării