main logo
679

Provocare periculoasă lansată pe internet, inspirată de filmul Bird Box

Filmul „Bird Box”, lansat recent de Netflix, a avut un impact uimitor asupra americanilor, care au pornit un trend periculos, inspirat din film.

Provocare periculoasă lansată pe internet, inspirată de filmul Bird Box

După ce au văzut-o pe Sandra Bullock luptând pentru viața ei legată la ochi, americanii au lansat „Bird Box Challenge/Provocarea Bird Box” : adică, copii, adolescenți, dar și adulți fac diverse activități legați la ochi imitând, personajele principale din film.

Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, personajele principale din „Bird Box”, sunt printre singurii supraviețuitori ai unei maladii ciudate care le poate lua viața, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Întreaga acțiune a filmului urmărește parcursul lui Malorie (Sandra Bullock) și a celor doi copii ai săi. Ei încearcă să nu cadă pradă fenomenului care a omorât mii de oameni.

Malorie, împreună cu cei doi copii, trebuie să traverseze un râu, legați la ochi, și să supraviețuiască astfel, pentru a nu ajunge să se sinucidă.

Adulții, dar și copiii au început să posteze fotografii sau video-uri făcând diferite provocări legați la ochi.

Cei de la Netflix au lansat pe rețelele de scoializare un anunț prin care îi roagă pe toți cei care au vizionat filmul și care au intrat în acest joc periculos să se oprească.

„Nu ne vine să credem că spunem asta, dar: Vă rugăm să nu vă răniți cu acestă provocare a filmului „Bird Box”. Nu știm cum a început asta, și apreciem iubirea voastră pentru acest film, dar avem o singură dorință pentru 2019, aceea de a nu încheia acest joc în spital “, a fost mesajul postat pe Twitter de cei de la Netflix.

Deși la începutul filmului se spune că maladia sinucigașilor a început din România, apoi în Europa de Est și Rusia și mai apoi a ajuns în America, se pare că, momentan, jocul i-a atras doar pe americani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării