main logo
640

Protestatar în scaun cu rotile, filmat cum e trântit de jandarmi francezi

Poliția franceză este dur criticată pentru modul în care a gestionat situația unui protestatar pașnic, aflat în scaunul cu rotile.

Protestatar în scaun cu rotile, filmat cum e trântit de jandarmi

Polițiștii l-au trântit pe acesta din scaun, în timp ce încercau să îl îndepărteze cu forța din zona în care „vestele galbene” demonstrau împotriva guvernului, transmite Știri.md cu referire la Digi24.

În imagini, se vede cum protestatarul aflat în scaunul cu rotile este înconjurat de polițiști, care îi spun că trebuie să părăsească drumul. Ei încearcă apoi să îl îndepărteze cu forța, dar scaunul se mișca greu, împotmolit în nămol.

Un alt protestatar intervine pentru a da o mână de ajutor, însă tensiunile escaladează când unui jandarm i se pare că protestatarul în scaunul cu rotile este înarmat. În urma confruntării, bărbatul cu dizabilități este trântit cu scaunul pe jos.

Clipul a fost filmat în timpul protestelor „vestelor galbene”, care a au avut loc în acest weekend. Presa franceză critică intervenția jandarmilor, precizând că bărbatul în scaun cu rotile nu a fost arestat, iar scaunul a fost grav avariat în urma incidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării