main logo
2171

Propagandistul Soloviov, furios că Allei Pugaciova nu i-a fost confiscat palatul de lux

„De ce încă mai are castelul?” Jurnalistul rus Soloviov este furios că vila lui din Italia a fost confiscată, iar Alla Pugaciova încă deține castelul ei luxos chiar și după declarațiile pe care le-a făcut artista împotriva războiului.

Soloviov, furios că Allei Pugaciova nu i-a fost confiscat palatul de lux

Din cauza sancțiunilor, jurnalistul rus Vladimir Soloviov nu mai poate pleca în vacanță în Italia. Casa lui din această țară a fost confiscată de autorități. Gazda a decis că autoritățile ruse se pot ocupa și de proprietatea acelor vedete care nu au susținut războiul. Propagandistul Nr 1 al lui Putin a sugerat ca statul să înceapă cu Pugaciova și Galkin, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

În emisiunea sa, prezentatorul a numit ceea ce se întâmplă drept ”fărădelege” și a sugerat că și proprietatea vedetelor evadate ar putea fi confiscatăă. El nu cere ca castelul din Gryazi să fie transferat în favoarea sa, dar insistă că această proprietate poate fi folosită în mod corespunzător.

„În Gryazi, totul este la fel, nimic nu se schimbă. Deși, este de înțeles, acolo totul e foarte scump ”, a glumit prezentatorul.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării