main logo
954

Profesor din Botoșani bătut în clasă de doi elevi. Unul dintre ei i-a tras scaunul de la catedră

Un profesor botoşănean de la liceul tehnologic Todireni a fost bătut în timpul orei de un elev de clasa a VIII-a şi unul de clasa a VI-a, incidentul fiind confirmat de Inspectoratul Şcolar din Botoşani. În urma incidentului, profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt.

Un profesor a fost bătut în clasă de doi elevi. Ce a urmatUn profesor a fost bătut în clasă de doi elevi.

Un profesor de geografie de la Liceul Tehnologic din Todireni, a fost bătut de doi elevi, miercuri, chiar la începutul orei.

Potrivit sursei citate, profesorul, un cadru didactic tânăr, a intrat în clasă şi l-ar fi găsit pe un elev de clasa a VIII-a la catedră. Când i-a spus să meargă în bancă, elevul a ripostat şi l-a lovit pe profesor, scrie protv.ro.

Ulterior, în clasă a intrat şi un elev de clasa a VI-a, prieten cu primul, care i-a tras de la catedră scaunul profesorului, după care l-a lovit.

În urma incidentului profesorul s-ar fi ales cu ochiul vânăt. În momentul de faţă are loc o anchetă pentru a se stabili exact cum s-a întâmplat totul. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar confirmă incidentul de la Todireni dar continuă cercetările pentru a vedea cum au stat lucrurile.

„Am înțeles că acel profesor a mai avut probleme cu elevii. Este un profesor care nu prea poate stăpâni clasele. Nu știu de ce, e mai tânăr. Sigur că va da și el o declarație, se vor face vizionări și pe camerele video instalate în interiorul școlii”, a declarat Ciprian Manolache, purtător de cuvânt IȘJ Botoşani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării