main logo
2959

Profesoară acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți elevi

O tânără profesoară de la o școală de băieți din Africa de Sud este acuzată că a întreținut relații sexuale cu cel puțin unul dintre elevii săi.

Profesoară acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți elevi

Fiona Viotti, 30 de ani, preda istorie și polo la Biships Diocesan College, o școală privată din Cape Town, unde părinții plătesc aproape 20.000 de dolari anual pentru a-și educa copii, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Femeia a demisionat, joi, după ce părinții unui elev de 18 ani i-au făcut plângere pentru că aceasta a întreținut relații intime cu fiul lor, potrivit iol.co.za.

Tânărul abuzat le-a declarat autorităților că a participat de bună voie în relații de natură sexuală cu profesoara sa, însă, în momentul în care a vrut să pună capăt relației, aceasta a refuzat să accepte acest lucru.

“Profesoara a început să îi dea mesaje în care îl invita la ea acasă și așa a început, dar a ajuns la un punct în care s-a săturat. Dar profesoara nu a vrut să renunțe și le-a cerut părinților ajutor, iar aceștia au mers la director”, a declarat unul din părinții băieților implicați în scandal.

În urma dezvăluirilor făcut de băiat, au apărut noi acuzații că profesoara, un fost model și fică a unui cunoscut antrenor de rugby din Africa de Sud, ar fi întreținut relații sexuale și cu alți elevi de-ai săi. În jur de 40 de băieți care învață la școala din Cape Town urmează să dea declarații în fața anchetatorilor.

“Pot confirma că mai mulți băieți au fost afectați de-alungul timpului. Una dintre profesoarele noastre se află în curs de investigare și am făcut apel la băieții și părinții care pot să ofere informații”, a declarat directorul școlii, Guy Pearson.

Imagini explicite cu Fiona Viotti au apărut în mediul online, după ce femeia le-ar fi trimis mai multor elevi.

Soțul profesoarei, Pavo Viotti, 32 de ani, un important om de afaceri din Cape Town s-a despărțit de aceasta în urma scandalului, la 13 luni după ce s-au căsătorit.

Poliția sud-africană nu a fost implicată în acest caz în condițiile în care băiatul cu care profesoara a avut o relație are 18 ani, cu doi ani peste limita stabilită de legislația din această țară și, astfel, nicio lege nu a fost încălcată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării