main logo
1265

Privea o femeie sexy. Cum s-a răzbunat iubitul gelos al acesteia

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin de telefoane mobile din SUA au ajuns virale pe internet. Un bărbat care s-a uitat la fundul unei femei a fost lovit cu pumnul de iubitul acesteia.

Privea o femeie sexy. Cum s-a răzbunat iubitul gelos al acesteia

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în magazinul SEA Wireless din Lincolnton, North Carolina. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum un bărbat se uită la fundul unei femei aflate în magazin alături de iubitul ei, transmite Ştiri.md cu referire la Libertatea.

Iubitul femeii observă privirea intruzivă a bărbatului și îl confruntă pe acesta. Prins în fapt, bărbatul zâmbește și pleacă spre ușă, vrând să iasă din magazin.

Situația se transformă brusc în una violentă după ce iubitul femeii își urmărește „inamicul” și îi dă acestuia o lovitură puternică în maxilar.

Însă femeia nu este impresionată de gestul iubitului ei, ba dimpotrivă. Ea țipă la el întrebându-l ce este în neregulă cu el și îl îndeamnă să meargă după bărbatul lovit pentru a-și cere scuze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării