main logo
496

Prințul William s-a întâlnit cu Netta Barzilai, câștigătoarea Eurovision 2018

Prinţul William al Marii Britanii a băut o băutură răcoritoare israeliană, miercuri, pe un bulevard istoric din Tel Aviv, în compania cântăreţei Netta Barzilai, câştigătoarea ediţiei din 2018 a concursului Eurovision.

Prințul William s-a întâlnit cu Netta Barzilai, câștigătoarea Eurovision

Prinţul William se află în cea de-a doua zi a turneului său în Israel şi teritoriile palestiniene, care reprezintă prima vizită oficială a unui membru al familiei regale britanice în această regiune, guvernată de fostul imperiu colonial britanic între anii 1920 şi 1948, transmite Știri.md cu referire la agerpres.ro.

William a sorbit dintr-o băutură tradiţională israeliană, Gazoz, fabricată din sirop cu arome de fructe şi apă minerală, în timp ce a discutat cu artista Netta Barzilai.

Întâlnirea lor a avut loc pe Bulevardul Rothschild din Tel Aviv, o promenadă cu trei benzi denumită în onoarea unui bancher britanic cu origini evreieşti din secolul al XIX-lea, care a sprijinit comunitatea iudaică din Palestina.

Prinţul William va începe miercuri etapa palestiniană a vizitei sale oficiale şi va călători la Ramallah, capitala de facto a Cisiordaniei. Acolo, prinţul britanic se va întâlni cu Mahmud Abbas, preşedintele Autorităţii Naţionale Palestiniene, şi cu reprezentanţii unor comitete de refugiaţi palestinieni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării